Olympisch dipje na een week spelen

(advertentie)

zaterdag 4 augustus 2012; De Olympische TV marathon begint zijn tol te eisen, ik ben moe maar heb nog niet over de dag van morgen geschreven. Laat staan over de dag van vandaag.

Van vandaag zal me de extreme spanning van het handboogschieten bijblijven. Grote druk met weinig pijlen en uiteindelijk net geen brons in een top 4 die heel erg aan elkaar gewaagd waren. Alle halve finales eindigden met een shoot-out. Mooie sport het handboogschieten.

Morgen de finale triatlon met Maaike Cealers en Rachel Kramer al om 10 uur. Ben bang dat ik de start ga missen, maar wie weet. De spanning zal wel weer te groot worden en ik zal we het bed wel uit hijsen. Lekker wakker worden met de triatlon dus om dan iets naar elfen verder te gaan met de zevenkamp en de rest van de atletiek.

Morgen gaat de dag verder vrouwen hockey, paardspringen (springende paarden over houten balken geen turnen, wat ook weer niet helemaal waar is want Paard Voltige zonder Nederlanders staat ook op het programma) , trampoline springen , dames dubbel badminton met als sluitstuk gouden gespetter in het Olympisch bad.

Morgen weer goud met Kromowidjojo om 20:35 en een uurtje later nog een keer bij de 4x 100 wissel bij zowel de mannen als de vrouwen. Lekker het Olympisch zwemmen afsluiten met een mooie bak eremetaal.

Ik ga naar bed de pc`s en de tv schermen schreeuwen ook weer om afkoeling.

(advertentie)

Rating: 4.1/5 (388 stemmen)

(advertentie)

Meer blogs

Allerlaatste Terugblik op Londen 2012
woe 15 aug; Met de overdracht van de olympische vlag aan de burgermeester van Rio de Janeiro werden de 30ste Olympische Spelen in Londen officieel op zondag 12 augustus 2012 gesloten. De organisatie was nagenoeg vlekkeloos, het weer was redelijk, oranje supporters talrijk, maar hoe deden onze sporters het eigenlijk?

 

Het vuur is gedoofd. Tot in Sochi
din 14 aug; Wat een rare dag. Het Olympische vuur is gedoofd en het grote wachten is weer begonnen. Gevoel van leegte bekruipt me. Gelukkig heb ik heb eind van de Spelen groots gevierd gisteren en was ik laat wakker vandaag en hoefde niet lang te wachten om weer een glimp van de Olympiërs te zien bij de huldiging van vandaag in Den Bosch...
 

Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS
vr 10 aug; Te bizar. Ik snap de NOS al de hele spelen niet, maar ik moet er nu echt wat over kwijt. Ik noem de zender NED 1 ook al de hele spelen Intergraal1, Herhaling1, WeerTeLaat1 PratenOverSport1. De afkorting NOS zal wel slaan op Niet Op Spelen.
 

Ik wil ook goud
don 9 aug; Als Olympofiel viel het me vandaag op dat ik niet alleen vind dat sporters voor Goud moeten gaan, maar dat ook ikzelf voor minder geen genoegen neem. Brons en Zilver zijn natuurlijk prachtig en voor bijna iedereen een grote bekroning op vele jaren werk, maar als Olympofiel merk ik dat de jaren ook gaan tellen...
 

Alles voor Goud. Maar dan ook alles
din 7 aug; Alles voor goud, de beste kansen voor een optimaal resultaat dat is toch wat elke sporter nastreeft. Het gaan voor de winst overstijgt alles. Ten minste dat zou je zeggen, maar klaarblijkelijk toch niet tijden de Spelen in Londen 2012...