Guusje Steenhuis

Update 2021-07-29 05:05:53: Guusje Steenhuis wint in de golden score en is door naar de kwart finale
Update 2021-07-29 07:17:24: Steenhuis verliest op 3 strafjes en zal via de herkansing moeten
Update 2021-07-29 10:17:31: Guusje Steenhuis wordt vol op de rug gegooid in de 4e minuut van de golden score en gaat geen partij meer hebben voor het brons
Update 2021-07-31 10:54:36: Sanne van Dijke begint met twee waza-aris, NL op 1-0 tegen Duitsland Van t End kan niet meer na 5 min in de golden score en krijgt een derde straf. 1-1 Guusje Steenhuis wordt getild 10 seconden voor het eind. 1-2 Grol gooit in zijn allerlaatste partij zijn tegenstander op de rug. 2-2 Sanne Verhagen verliest door een tweede waza-ari in de golden score 2-3 Tsjkadoea in de onmogelijk taak om zijn 13 kilo zwaardere tegenstander om NL in de wedstrijd te houden. Het leek hem te lukken maar de scheidsrechters vonden het niets dus geen ippon. Hij hield het vol tot de 5e minuut golden score en kreeg daar zijn derde straf Het Brons gaat naar Duitsland