Het vuur is gedoofd. Tot in Sochi

(advertentie)

dinsdag 14 augustus 2012; Wat een rare dag. Het Olympische vuur is gedoofd en het grote wachten is weer begonnen. Gevoel van leegte bekruipt me. Gelukkig heb ik heb eind van de Spelen groots gevierd gisteren en was ik laat wakker vandaag en hoefde niet lang te wachten om weer een glimp van de Olympiërs te zien bij de huldiging van vandaag in Den Bosch.

Aanstaande vrijdag maar even op de fiets naar Sauwerd om de huldiging van Ranomi live te aanschouwen om zo ook voor mezelf het idee te hebben dat de spelen dan nog ten minste tot vrijdag duren. Afkicken is een bitch en mijn tv's en computerschermen stonden vooral werkloos vandaag te wachten tot ze weer pixels mochten laten lichten.

Gelukkig is de Mind-games Olympiade in Lille van start gegaan en beheers ik het bridgespel ook vrij aardig nog waardoor er toch nog iets van topsport te zien valt deze week. Al moet ik zeggen dat de kwaliteit van de Olympiade toch wat minder is dan een Bermuda Bowl of een Open EK, maar dat terzijde.

Gelukkig was vandaag ook een dag van vooruitkijken. De sites voor Sochi en Rio zijn inmiddels voor het grootste gedeelte klaar en ook daar zijn we er weer bij met blogs, uitslagen, en programma info zowel op de site als via Facebook en Twitter. Dat is het mooie van de Spelen over twee jaar zin ze alweer.

Ranomi tot vrijdag, rest van Nederland tot in Sochi

(advertentie)

Rating: 4.1/5 (530 stemmen)

(advertentie)

Meer blogs

Allerlaatste Terugblik op Londen 2012
woe 15 aug; Met de overdracht van de olympische vlag aan de burgermeester van Rio de Janeiro werden de 30ste Olympische Spelen in Londen officieel op zondag 12 augustus 2012 gesloten. De organisatie was nagenoeg vlekkeloos, het weer was redelijk, oranje supporters talrijk, maar hoe deden onze sporters het eigenlijk?

 

Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS
vr 10 aug; Te bizar. Ik snap de NOS al de hele spelen niet, maar ik moet er nu echt wat over kwijt. Ik noem de zender NED 1 ook al de hele spelen Intergraal1, Herhaling1, WeerTeLaat1 PratenOverSport1. De afkorting NOS zal wel slaan op Niet Op Spelen.
 

Ik wil ook goud
don 9 aug; Als Olympofiel viel het me vandaag op dat ik niet alleen vind dat sporters voor Goud moeten gaan, maar dat ook ikzelf voor minder geen genoegen neem. Brons en Zilver zijn natuurlijk prachtig en voor bijna iedereen een grote bekroning op vele jaren werk, maar als Olympofiel merk ik dat de jaren ook gaan tellen...
 

Alles voor Goud. Maar dan ook alles
din 7 aug; Alles voor goud, de beste kansen voor een optimaal resultaat dat is toch wat elke sporter nastreeft. Het gaan voor de winst overstijgt alles. Ten minste dat zou je zeggen, maar klaarblijkelijk toch niet tijden de Spelen in Londen 2012...
 

Er gait Goud boovm Grunn
zat 4 aug; Goud en Brons op de laatste dag van het zwemmen, Schuil en Nummerdor door naar de kwartfinales en dat is nog lang niet hun eindstation. De Nederlandse springruiters allemaal foutloos in de kwalificatie en met de wind in de zeilen gaan we ook rechtstreeks voor minstens 1 keer goud...