Nederlanders actief31 jul5:00Kwart Finale
Nederlanders actief31 jul8:00Halve Finale
Nederlanders actief31 jul10:00FinalesWedstrijd om het Brons
Nederlanders actief31 jul11:00FinalesFinale

Door weer of andere omstandigheden willen de tijden nog wel eens wijzigen. We checken iedere dag of de genoemde tijden nog actueel zijn en indien nodig passen we ze aan.

Update 31 jul: Henk Grol ligt in 19 seconden op zijn rug tegen dezelfde Uzbeek als in zijn individuele partij. NL 1-0 achter Sanne Verhagen trekt de stand gelijk, na een snelle waza-ari achter gooide ze in de laatste seconden haar tegenstandster op de rug. 1-1 Tsjkadoea hield stand in de reguliere partij maar liep tegen een heupworp op in de golden score 1-2 Sanne van Dijke wordt in een houdgreep gelegd in de golden score 1-3 Noel van t End houdt Nederland in de wedstrijd en wint op Ippon 2-3 Ook Guusje Steenhuis wint op ippon 3-3 Door loting wordt bepaald dat Henk Grol de golden score moet vechten drie keer is scheepsrecht voor Henk Grol na 5 minuten kreeg zijn tegenstander een derde straf Nederland door naar de kwart finale
Update 31 jul: Sanne Verhagen wint op strafjes de eerste partij tegen Brazilie 1-0 Tornike Tsjkadoea verliest in de golden score 1-1 Het duurde tot in de golden score dat Sanne van Dijke haar tegenstander op de rug gooit 2-1 Noel van t End zet NL op een 3-1 voorsprong na aftikken van de tegenstander Steenhuis verliest in de golden score 2-3 Grol tegen Silva en smeert de 180 kilo zwarte Braziliaan 3 strafjes aan. Nederland naar de halve finale
Update 31 jul: Sanne van Dijke begint met twee waza-aris, NL op 1-0 tegen Duitsland Van t End kan niet meer na 5 min in de golden score en krijgt een derde straf. 1-1 Guusje Steenhuis wordt getild 10 seconden voor het eind. 1-2 Grol gooit in zijn allerlaatste partij zijn tegenstander op de rug. 2-2 Sanne Verhagen verliest door een tweede waza-ari in de golden score 2-3 Tsjkadoea in de onmogelijk taak om zijn 13 kilo zwaardere tegenstander om NL in de wedstrijd te houden. Het leek hem te lukken maar de scheidsrechters vonden het niets dus geen ippon. Hij hield het vol tot de 5e minuut golden score en kreeg daar zijn derde straf Het Brons gaat naar Duitsland