Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS

(advertentie)vrijdag 10 augustus 2012; Te bizar. Ik snap de NOS al de hele spelen niet, maar ik moet er nu echt wat over kwijt. Ik noem de zender NED 1 ook al de hele spelen Intergraal1, Herhaling1, WeerTeLaat1 PratenOverSport1. De afkorting NOS zal wel slaan op Niet Op Spelen.

Vandaag ook weer, Tommy Mollet moet vandaag ik zie hem op de stream het beslissende punt maken en Tommy is in de kwartfinale. Hulde, tot straks Tommy. Maar de NOS zendt een interview met Louis van Gaal uit, ja dat had intervanGaal gekund. Live sport moet je live zien!!!!!! En de Partij is nog niet afgelopen iemand bij de NOS is wakker geworden en hop snel integraal uitzenden.

Ik word echt niet goed van de NOS de hele tijd herhalen herhalen herhalen en bijna niet live. Ik heb zelden zoveel integrale uitzending gezien als deze spelen. Ik word er echt niet goed van. Dit is dus niet alleen vandaag. De fietscrossers waren gisteren al klaar voordat de NOS er aandacht aan bestede. Hockey werd herhaald terwijl de tienkampers live bezig waren en zo kan ik nog wel even doorgaan.

En wordt er een keer niet herhaald dan zijn we aan het praten over sport. Eerst bij het zwemmen en nu bij het atletiek. Terwijl er volop gesport wordt en er allerlei mooie beelden uit het stadion komen zitten we bij de nationale omroep te kijken naar pratende ex sporters. Kotsmisselijk.

Beste Nooit Of Superlaat, dan heb je de zender de hele dag en wat weet je er van te maken, helemaal niets!! Zelden zoveel Olympische onkunde gezien als deze spelen, och wacht het was in Vancouver niet anders en in Peking ook al.

Sorry Jeroen en Dirk en alle andere mensen bij de NOS die ik niet persoonlijk ken, jullie filmpjes zijn geweldig, de samenvattingen goed maar we willen live sport zien!!!!!

Oh ja.... ze zenden nu een herhaling uit van de dames voetbalfinale van gisteravond. Nog helemaal niets laten zien van het voetbal, maar nu wel de finale HERHALEN terwijl de 10km open water op het punt staat te beginnen, er meer taekwondo is dan Tommy Mollet alleen, het Kanovaren bezig is met finales.......

 

Deel Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS

FacebookTwitterGoogle+
Deel Olympische Blog Londen 2012 Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS
(advertentie)
Geef een reactie
Naam:
Waardering:
E-mail:
E-mail adres is voor enkel voor verificatie. Het adres wordt niet gepubliceerd
Reactie:
Geen urls, links, code, spam etc toegestaan
 

Rate Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS

Rate Olympische Blog Londen 2012 Herhaal herhaal herhaal. Ik word helemaal gek van de NOS

Rating: 3.4/5 (439 stemmen)

Meer Blogs

Allerlaatste Terugblik op Londen 2012
Goodbye Londonwoe 15 aug 2012; Met de overdracht van de olympische vlag aan de burgermeester van Rio de Janeiro werden de 30ste Olympische Spelen in Londen officieel op zondag 12 augustus 2012 gesloten....
 

Het vuur is gedoofd. Tot in Sochi
Het vuur is gedoofd. Tot in Sochidin 14 aug 2012; Wat een rare dag. Het Olympische vuur is gedoofd en het grote wachten is weer begonnen. Gevoel van leegte bekruipt me. Gelukkig heb ik heb eind van de Spelen groots gevierd...
 

Ik wil ook goud
Ik wil ook gouddon 09 aug 2012; Als Olympofiel viel het me vandaag op dat ik niet alleen vind dat sporters voor Goud moeten gaan, maar dat ook ikzelf voor minder geen genoegen neem. Brons en Zilver zijn...
 

Alles voor Goud. Maar dan ook alles
je moet verliezendin 07 aug 2012; Alles voor goud, de beste kansen voor een optimaal resultaat dat is toch wat elke sporter nastreeft. Het gaan voor de winst overstijgt alles. Ten minste dat zou je zeggen,...
 

Er gait Goud boovm Grunn
Gouden zeilenzat 04 aug 2012; Goud en Brons op de laatste dag van het zwemmen, Schuil en Nummerdor door naar de kwartfinales en dat is nog lang niet hun eindstation. De Nederlandse springruiters allemaal...